logo ue, guvernul romaniei, FSE POSDRU, Instrumente Structurate, CNDIPT, Universitatea Politehnica

Practica pentru success

Vegra

Practica pentru succes Vegra

Bibliotecă

Reguli la un nou loc de muncă

21/10/2015 / Promovarea profesională

In cartea sa Manual de branding personal. Reguli pentru o carieră de succes, Dan Schawbel face o trecere în revistă a unor reguli pe care le consideră important de ştiut atunci când începem activitatea la un nou loc de muncă.

Descarca prezentare


Despre managementul conflictelor

21/10/2015 / Promovarea profesională

Indiferent de poziţia ocupată în cadrul unei companii sau de specificul unui post sau al altuia, activitatea profesională presupune întotdeauna relaţionare cu ceilalţi. Iar aceasta nu se întâmplă întotdeauna în condiţii ideale. Uneori apar – şi nu ar putea fi altfel – neînţelegeri, situaţii tensionate sau chiar conflicte. Felul în care acestea sunt gestionate are consecinţe atât asupra atmosferei din cadrul companiei, cât şi a rezultatelor pe care angajaţii le obţin. Care sunt, aşadar, lucrurile pe care ar trebui să le ştim atunci când ne regăsim într-o situaţie tensionată / conflictuală la serviciu? Ce trebuie făcut? Ce trebuie evitat?

Descarca prezentare


Abilităţile interpersonale

21/10/2015 / Promovarea profesională

Inteligenţa emoţională este un aspect adus în discuţie din ce în ce mai frecvent în ultima perioadă, fie că e invocată ca ingredient indispensabil al reuşitei profesionale, fie ca aptitudine de dezvoltat în scopul atingerii unui echilibru de ansamblu în vieţile noastre. In universul profesional pare să devină mai importantă decât cunoştinţele de specialitate sau experienţa profesională. La ce face referire, mai exact, această aptitudine, regăsită şi în sintagma, poate mai explicită, de abilităţi interpersonale? Se referă, în general, la maniera în care relaţionăm cu cei din jur, dar şi la felul în care ne raportăm la propria persoană, aceste două relaţii condiţionându-se şi influneţându-se reciproc.

Descarca prezentare

Biblioteca